Europejska Konferencja Teen Challenge 2021 (online)

Pozdrowienia!

Europejska Konferencja Teen Challenge 2021 (online) w postaci transmisji, odbędzie się na żywo z Lizbony w Portugalii 19 i 20 maja.

Tegoroczny temat brzmi: „Widzenie niewidzialnego Boga”. Jesteśmy zaszczyceni, że naszym głównym mówcą jest Philip Yancey i zespół uwielbiający A Casa da Cidade (kościół João Martinsa). Chociaż nie możemy być wszyscy razem, czujemy się połączeni w Duchu!

W ramach konferencji odbędą się łącznie 4 spotkania. Terminy publikowane są na stronie www.teenchallenge.eu w zakładce Konferencja. Wyślemy do Ciebie linki do poniedziałku. Pierwsze spotkanie odbędzie się w środę rano o 09:30 GMT (10:30 CET)

Program konferencji przedstawia się następująco:

Środa, 19 maja:

10:30 – 12:30 CET (9:30 – 11:30 GMT) Sesja 1

20:30 – 22:30 CET (19:30 – 21:30 GMT) Sesja 2

Czwartek, 20 maja:

10:30 – 12:30 CET (9:30 – 11:30 GMT) Sesja 3

20:30 – 22:30 CET (19:30 – 21:30 GMT) Sesja 4

Piątek, 21 maja

10:00 – 12:30 CET (9:00 – 11:30 GMT) Spotkanie Zoom dla dyrektorów krajowych w Europie.

W czwartek rano (sesja 3) przesłanie będzie skierowana do pacjentów/studentów ośrodków Teen Challenge w Europie. Wkrótce będzie dostępny link do transmisji na żywo w YouTube.  Zgodnie ze zwyczajem na konferencjach ETC, będzie dostępne tłumaczenie symultaniczne w języku kraju goszczącego (portugalski), aby dać każdemu czas na tłumaczenie we własnym kraju.

Ostatnia rzecz. Ponieważ Philip Yancey ma specjalną umowę ze swoim wydawcą, prosimy, aby nikt z was nie nagrywał spotkań i nie publikował ich w żadnej witrynie do przesyłania strumieniowego. Możesz robić zrzuty ekranu!

Niech Bóg Was błogosławi!

Tom Bremer

Może Ci się również spodoba

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *